4 nástroje pro ovládnutí profilů na sociálních sítích

Správa více profilů na sociálních sítích může být otrava. Specializované nástroje však usnadní publikování příspěvků, jejich plánování i podrobnou analýzu jejich dosahu.
Kapitoly článku

Friends+Me

Podobné funkce jako Buffer nabízí služba Friends+Me s českými kořeny. Propojit lze Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn, App.net a Tumblr. Příspěvky je opět možné ladit v samotné službě a plánovat jejich vydávání na přesný čas nebo se spolehnout na přednastavený časový rozpis.

Při přeposílání příspěvků mezi sítěmi lze pro každou z nich nastavit různé vlastnosti. Pokud například příspěvek z Google+ bude směřovat na Twitter, může být doplněn o vhodné hashtagy.

freindsplus.jpg
Friends+Me

Friends+Me lze používat i v týmu a spravovat tak skupinově několik firemních účtů. V základu, který je neplacený lze připojit tři účty nezávisle na sítích a spravovat je ve dvou lidech. Pro širší použití je třeba zaplatit 29 dolarů za měsíc. Tím získáte možnost připojit 20 účtů a pozvat dalších pět lidí. Pro agentury je potom připraven plán s dvojnásobnou cenovkou a možností spravovat až 60 účtů.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,