4 nástroje pro ovládnutí profilů na sociálních sítích

Správa více profilů na sociálních sítích může být otrava. Specializované nástroje však usnadní publikování příspěvků, jejich plánování i podrobnou analýzu jejich dosahu.

Buffer

Jednoduší aplikací je Buffer, který je zaměřen především na plánování příspěvků a jejich současné odesílání na více sítí. Kromě Facebooku a Twitteru lze připojit Google Plus, LinkedIn a Pinterest. Lze spravovat jak osobní profily, tak firemní stránky a v případě Facebooku také skupiny.

U příspěvků lze nastavit budoucí vydání jak jednorázově, tak opakující se. Možné je také vybrat časy, kdy se budou na profilu příspěvky samy publikovat a potom je již pouze vytvářet. Zveřejňovány budou postupně podle daného plánu, jenž může být vytvořen pro celý týden. Samořejmostí jsou statistiky i napojení na Google Analytics, které ukáže dosah kampaní na sociálních sítích.

buffer.jpg
Buffer

Pro správu z mobilních zařízeních jsou připraveny aplikace pro Android i iOS. Základní používání je zdarma, v němž je obsažen jeden profil pro každou síť a naplánování maximálně deseti příspěvků. Placený účet pak vyjde na 10 dolarů měsíčně.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,