4 aplikace pro snadné ukládání a třídění článků

Pokud denně přečtete stovky nadpisů avšak k samotnému čtení se dostanete až později, můžete využít aplikace pro organizaci článků. Kromě uložení je převedou i do vhodné podoby.
Kapitoly článku

Readability

Velmi podobným nástrojem jako Pocket je i Readability, který původní koncept Pocketu rozšiřuje o několik funkcí. Základem je opět organizace článků pomocí štítků, režim čtečky je velmi podobný i s možnostmi úpravy písma. Články lze ukládat doplňky i ručně v aplikacích na webu či na mobilních zařízeních.

První funkcí navíc je posílání článků do čteček Kindle. Pokud některou z nich vlastníte, snadno lze články odesílat přímo z prohlížeče. Použita je k tomu emailová adresa, kterou vlastní každý uživatel Kindlu. Pokud na ni zašlete dokument, automaticky se stáhne do čtečky. Toho využívá Readability, které překonvertuje články do správné podoby a formátu a odešle je do čtečky.

readability.jpg
Readability

Aplikace má navíc i sociální funkce, kdy lze sledovat ostatní uživatele, kteří sdílejí zajímavé články. Pokud se tedy nechcete probírat tunou článků každý den, můžete si vybrat několik uživatelů, jenž do svých výběrů přidávají články s daným tématem.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,