1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10… 300. Týden Živě!

Od G1 po kolouška, od 3:4 po 16:9, od Honzy po Davida. V Týdnu Živě jsme za posledních šest let přivítali příchod Androidu, iPadu, Kinectu, Bingu, Windows 7 i Windows 8.

Novinky z Computeru a hardwarový koutek dnes najdete v samostatném videu.

První oficiální Týden Živě jsme sice vydali 6. prosince 2008, ale předcházel mu ještě jeden pokus z konce listopadu, který jsme raději publikovali jen na blogu. V následujících necelých šesti letech jsme postupně přešli z 4:3 na 16:9, z SD na HD a z vlastního řešení na široce dostupný YouTube. 

Vedle brněnské redakce jsme natáčeli také na brněnském a pražském výstavišti (veřejné akce CPress Show), na brněnském VUT a pražské VŠE (Týden Živě živě) a tradicí se stalo také zahraniční natáčení – třeba na Consumer Electronics Show v Las Vegas. Postupem času se při natáčení vystřídala většina redaktorů Živě.cz a Computeru a pořad si udržel punc neformálního videoblogu, který doplňuje běžné vydání. Všechny chronologicky řazené Týdny Živě najdete zde

0. Týden Živě ( 29.11. 2008) – tehdy ještě bez svého názvu

Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (47) Další článek: Apple přestal na webu i v obchodech prodávat sluchátka Bose

Témata článku: , , , , , , , , , , ,