Tiskové zprávy na Živě.cz: Sledujte informace přímo od zdroje

Kromě běžných článků a bleskovek, které popisují ty nejzajímavější produkty, události a novinky, vydáváme na Živě.cz také tiskové zprávy od výrobců, vývojářů, distributorů, providerů a různých IT organizací. Najdete je pod záložkou Tiskovky na titulní stránce nad blokem s články a bleskovkami, nebo na přímé adrese www.zive.cz/tiskovky.

Klepněte pro větší obrázek

V sekci tiskovek nevydáváme každou zprávu, kterou nám někdo pošle. Prochází redakčním výběrem a filtrujeme jen ty zajímavé. Samozřejmě, že ty úplně nejzajímavější slouží jako podnět klasickým článkům nebo bleskovkám, ale každé tiskové zprávě se pochopitelně nemůžeme věnovat.

Tip: sledujte tiskové zprávy prostřednictvím RSS kanálu tiskových zpráv

Mezi tiskovkami můžete nalézt zajímavé informace přímo od zdroje, častou jsou to výsledky o hospodaření firem, informace k novým produktům nebo průzkumům. Necháváme zde prostor také informacím o podnikových řešeních a podobě.

Kde nejlevněji uložit 1 TB dat: Srovnali jsme aktuální ceny cloudových úložišť

** Srovnali jsme známá cloudová úložiště podle toho, kolik měsíčně zaplatíte za 1TB ** Ceny se pohybují od dvou stovek až po tisíc korun ** Google umožní uložit až 30 TB dat

18.  3.  2017 | Stanislav Janů | 115

Špičkoví hackeři útočili na prohlížeče. Chrome odolal, ale Edge je tragédie