Sdružení CZ.NIC má nové sídlo, webové stránky i logo

Sdružení CZ.NIC, které je správcem národní domény CZ, má nové sídlo. Se zvyšováním počtu zaměstnanců vyvstala potřeba pro větší prostory a důvodem byl také přesun z periferie Prahy do centra. Došlo zejména k posílení oddělení vývoje, kde se v současné době pracuje na novém systému pro správu domén. Nový systém by měl zlepšit poskytované služby a také umožnit snížení poplatků za domény.

Nová adresa (zasílací i fakturační) sdružení CZ.NIC je:
CZ.NIC, z. s. p. o.
Americká 525/23
120 00  Praha 2

Mění se rovněž telefonické a faxové spojení, nová čísla jsou:
Telefon: +420 222 745 111
Fax: +420 222 745 112
E-mail kontakt@nic.cz funguje beze změny.

Spolu s přestěhováním do nového sídla představilo sdružení i nové logo a také jednotný corporate design. S tím pak souvisí i redesign webových stránek. Moderní design nového webu má mít za cíl představit sdružení CZ.NIC jako otevřenou organizaci podporující rozvoj českého internetu.

„Nové aktivity sdružení CZ.NIC, zejména vývoj nového systému správy domén a zavádění technologie ENUM, si žádají další kancelářské prostory pro nové zaměstnance sdružení. S ohledem na lepší dopravní dostupnost jsme rovněž uvítali přesun na pražské Vinohrady,“ komentuje změny Ondřej Filip, ředitel sdružení CZ.NIC. „Nové logo a webové stránky jsou pak součástí naší strategie prezentovat CZ.NIC jako otevřenou a dynamickou společnost.“

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze (11) Další článek: Velká aktualizace satelitních a leteckých snímků Google Earth

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,