Nejlepší videa na Živě: Koloušek, Rapidshare, ION

Při vzpomínání na události roku 2009 nemůžeme opomenout naše redakční videa. Vybrali jsme pár těch, které vás nejvíce zaujaly. Koloušek, Párek, nejlepší díly Týdne Živě a produktovky.
Kapitoly článku

Na Živě.cz zpestřujeme obsah videi. Rádi se pochlubíme tím, že jsme za uplynulý rok zaznamenali téměř 3,5 miliónu zobrazení našich videí. Děkujeme za zájem, je to pro nás motivace k dalšímu vylepšování a vymýšlení nových videopořadů. Ale vraťme se teď k těm nejúspěšnějším za rok 2009. Představíme nejsledovanější videa v jednotlivých kategoriích. Vynecháme pouze Zprávy Živě, které mají vzhledem ke svému charakteru sledovanost celkem vyrovnanou a je celkem zbytečné připomínat díl, který byl zrovna nejsledovanější.

Ovšem zavzpomínat na nejúspěšnější díly pořadu Týden Živě, to už stojí za to. Začneme ale žebříčkem speciálů, tedy nějak nestandardních dílů našich pořadů. Ukázalo se, že vtip je vám nejbližší a veškeré tématické speciály byly zastíněny těmi úsměvnými.


Nejúspěšnější speciály

Týden Živě speciál: Sražený koloušek

Snímkovací automobil Googlu srazil koloucha a zpravodajské weby z celého světa z toho dělaly šílené aféry. Přišlo nám to k smíchu. Ne ten sražený kolouch, ale to co v médiích způsobil. K diskuznímu pořadu jsme však zasedli se vší vážností, který si tento incident jistě zasloužil... Video se stalo slavné a máme zákulisní zprávy, že bylo otitulkováno a kolovalo mezi zaměstnanci Googlu celého světa.

VIDEO: 1092 'Týden Živě speciál: sražený koloušek'

Microsoft Párek 1.0

Speciální díl produktového videa, které představuje nejnovější produkt Microsoftu. Je to multiplatformní řešení určené zejména pro podniky. Datum publikace tohoto videa si jistě domyslíte...

VIDEO: 1395 'Microsoft Párek 1.0'

Mimořádné Zprávy Živě 1. dubna 2009

Na apríla se nám sešly hned dva videonápady, a tak jsme je zrealizovali oba. Vedle Microsoft Párku vyšly i mimořádné Zprávy Živě, ve kterých jsme se jaksi zapomněli probudit z dvacetiletého spánku. 

VIDEO: 1394 'Zprávy Živě 1. dubna'

 


Tři nejsledovanější díly pořadu Týden Živě v roce 2009 

Týden Živě 12/09: Rapidshare je legální

Trochu provokativní, avšak aktuální a populární téma vždy zabere...

VIDEO: 1373 'Týden Živě 12/09'

Týden Živě 40/09: Nové Ubuntu 9.10 a Google navigace

V tomto případě pravděpodobně nemálo diváků přilákal úvodní obrázek... Pro pochopení neobvyklého úvodu je nutné vidět úvod předchozího dílu.

VIDEO: 2336 'Týden Živě 40/09'

Týden Živě 18/09: Microsoft Surface

A ve třetím nesledovanějším dílu Týdne Živě vás očividně zaujal nový počítač Microsoftu...

VIDEO: 1617 'Týden Živě 18/09'


Bonus: první pilotní díl pořadu Týden Živě

Při této příležitosti si můžeme zavzpomínat na první pilotní díl pořadu Týden Živě, který vyšel 30. listopadu 2008.

VIDEO: 716 'Týden Živě, pilotní díl'

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,