Zprávy Živě: To nejdůležitější o počítačích a internetu (video)

Podívejte se na nový originální pořad z produkce Živě.cz. Šárka Nygrýnová vás bleskově seznámí s těmi nejdůležitějšími událostmi končícího týdne ve světě IT.

Od prosince minulého roku se můžete každý víkend na Živě.cz setkávat s pořadem Týden Živě, ve kterém Honza Sedlák a Jakub Čížek analyzují nejzajímavější IT událostí minulého týdne. Od dnešního dne se ale můžete těšit navíc i na rychlý přehled zpráv v podání naší zpravodajky Šárky Nygrýnové.

VIDEO: 1140 'Živě zprávy 14. února'

Videoblog Honzy a Jakuba nekončí, můžete se na něj těšit zase příští týden, tento víkend ale patří Šárce. Pokud nedisponujete rychlou internetovou linkou, nabízíme jako vždy ke stažení zvukovou stopu ve formátu MP3.

stáhnout program Zprávy Živě v mp3 (1/09) (3,9 MB)


Nové zpravodajství z produkce Živě.cz teprve připravujeme a oceníme jakékoliv slušné a věcné připomínky v diskuzi pod článkem.

Oživeno: Připomínky a návrhy z diskuze jsme sepsali do Google Moderatoru. Budeme rádi, když tlačítky označíte, se kterými výroky souhlasíte a které jsou naopak nepodstatné. Díky tomu zjistíme, na co se máme příště nejvíc soustředit. Můžete přidat i další návrhy.

Hlasovat lze po přihlášení účtem na Googlu (Picasa, Gmail, Reader), případně se dá snadno založit na této stránce.

Diskuze (136) Další článek: Když se LCD panel porouchá

Témata článku: , , , , , , , , ,