Exkluzivní video: nový design Fujitsu Siemens Computers

Fujitsu Siemens Computers odhaluje překvapívý design všech svých počítačů a periférií. Hned na třech videích ukážeme jednotlivé produkty a podrobně představíme nový notebook.

Fujitsu Siemens Computers včera ve Frankfurtu nad Mohanem oficiálně představila nový jednotný design celého svého portfolia produktů. Stejně nebo přinejmenším podobně bude vypadat vše od domácích notebooků po profesionální servery.

Tento design vznikal přibližně dva roky a je výsledkem opakovaných průzkumů, kdy se ladil postupně na základě reakcí od zkušebních uživatelů, kteří netušili, že jde o produkt FSC.  Včera byl představen design Core and Shell (jádro a slupka) domácích notebooků a počítačů Amilo kombinující černou a bílou. Pro podnikové notebooky Esprimo a servery Primergy se použijí stejné tvary, bílou ale nahradí decentní metalická šeď.

Jedinou nezměněnou řadou jsou profesionální notebooky Lifebook, které produkuje firma Fujitsu. Ty stále budou mít původní japonský design.

Ještě před oficiálním uvedením jsme získali jeden nový notebook na podrobný test, proto vám na následujícím videu představíme klíčové prvky designu. Recenzi notebooku najdete včetně výsledků testů výkonu v novém Computeru 11/08, který vyjde příští týden. Tyto výsledky vzhledem k použité nové platformě AMD bohužel nelze v tuto chvíli prezentovat, ještě podléhají mlčenlivosti.

 Přímo ve Frankfurtu jsem pak natočil i další produkty řady Amilo a Scaleo, tedy bíločerné produkty, které budou uváděny v průběhu celého roku. Koncem roku by se měl objevit i levný subnotebook Amilo mini, který využije dnes tak oblíbený koncept Eee PC, ovšem v novém černobílém designu. Jeden notebook půjde doplnit o externí grafickou kartu propojenou speciálním konektorem, i ta je v novém designu na videu:

 

Nový design u dalších kategorií výrobků představí také následující prezentace Fujitsu Siemens Computers:

Diskuze (39) Další článek: Google Gears: Surfujte i bez připojení k internetu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,