Herní notebooky GIGABYTE osloví opravdové hráče i manažery

Na český trh herních notebooků vstupuje zavedená značka GIGABYTE. Hráčům představí tři 15,6“ modely řady P35 s tělem tenkým pouze 209 mm a hmotností 2,2 kg. Oslovit chce náročné zákazníky, kteří vedle vysokého výkonu a vizuálního požitku ze hry ocení i designové vlastnosti.  

„Na trh přicházíme s nejvyšší produktovou řadou herních notebooků GIGABYTE P35, která se chlubí výkonným procesorem Intel Core i7 a nejmodernějšími grafickými kartami GTX980M a GTX970M. Díky této kvalitní výbavě přinášíme hráčům slušný desktopový výkon v designovém provedení srovnatelným s manažerskými notebooky,” říká Jakub Cígler, produktový manažer společnosti ABC Data, která je exkluzivním distributorem pro ČR.

Všechny tři modely jsou lokalizovány s operačním systémem Windows 8.1. a nechybí v nabídce významných českých prodejců elektroniky. 

„Vstup značky GIGABYTE do segmentu herních notebooků bezesporu patří na poli české herní komunity k hlavním událostem roku. V konkurenčním boji sázíme nejen na znalost značky GIGABYTE, ale zejména na kvalitu řady P35 garantovanou využitím nejnovějších technologií,“ dodává Jakub Cígler z ABC Data. 

Notebooky GIGABYTE mají vedle výkonného čtyřjádrového procesoru Intel Core i7 i další vychytávky, kterými chtějí hráče zaujmout. Mezi ně patří například velký prostor úložiště dat s až čtyřmi poli pro disky. Silnou stránkou edice P35 je také grafická výbava včetně vysokého rozlišení obrazovky až 2880 x 1620. Premiant značky, model GIGABYTE P35X v3, se navíc pyšní nejvýkonnější grafickou kartou současnosti, která umožní špičkový desktopový výkon i v ultratenkém mobilním zařízení. 

Do konce roku chce ABC Data nabídku herních notebooků značky GIGABYTE rozšířit o dalších deset specifikaci včetně verzí 14" a 17,3". „Český trh má velkou hráčkou základnu, v níž má značka GIGABYTE silné postavení. Náš vstup do segmentu herních notebooků tak byl logickým krokem a nepochybujeme, že naše nejvyšší produktová řada české hráče nadchne,“ komentuje spolupráci obchodní ředitel GIGABYTE Gordon Kao. 

 

Další článek: Počítače budou letos dražší. Ty nejlevnější prý zdraží až o 40 %

Témata článku: , , , , , , ,