NetApp se stal 3. nejlepším zaměstnavatelem světa

Tom Georgens, Prezident a generální ředitel NetApp

“NetApp vybudoval společnost, kde se daří inovacím a týmové spolupráci. Naši zaměstnanci jsou zapálení odborníci, kteří pracují s týmovým duchem. Těží z toho naši zákazníci, komunita a zejména akcionáři. To vše není jen důležitým charakteristickým rysem pro skvělé pracovní místo, ale také pro celkový úspěch. Je nám ctí, že jsme se opět umístili mezi nejlepšími zaměstnavateli na světě.“

China Gorman, Výkonná ředitelka Great Place to Work

“Cena je důkazem toho, že NetApp pracuje se zaměstnanci transparentně a pokračuje v podpoře důvěry a kamarádství. Zisk ocenění ukazuje na vášeň, se kterou společnost neustále zlepšuje život svých zaměstnanců a přizpůsobuje se rychle měnícímu trhu.”

Souhrn zprávy

Společnost NetApp (NASDAQ: NTAP) byla včera vyhlášena 3. nejlepším zaměstnavatelem roku na světě podle prestižního žebříčku “World’s Best Multinational Workplaces”. Dostala se tak již počtvrté v řadě do tohoto prestižního výběru a přidala se ke skupině nadnárodních korporací, které byly nominovány jejich vlastními zaměstnanci na základě průzkumu Trust Index© a následně vybrány organizací Great Place to Work®. Vybíráno bylo z více než 2 800 mezinárodních společností. Společnosti označené jako “World’s Best Multinational Workplaces” jsou vybírány ze zúžené skupiny 429 společností, které se objevily na národních seznamech Best Workplace.*

Firemní kultura ve společnosti NetApp je konkurenční výhodou, která umožňuje společnosti plnit potřeby zákazníků v oblasti storage a správy dat, a to jak nyní, tak i v budoucnu. Zaměstnanci NetApp si budují dlouhodobé vztahy založené na čestnosti, poctivosti a jednotě. A právě jednota přináší prostředí, ve kterém se daří spolupráci a inovacím. Týmy pak pomáhají našim zákazníkům dosáhnout toho, po čem nejvíce touží.

  • Další informace o oblastech v rámci odvětví, ve kterém je NetApp lídrem inovací.
  • Poslechněte si zaměstnance NetApp z USA, Španělska a Číny, kteří byli oceněni v rámci každoročních cen “Living Our Values”.  
  • Společnost NetApp podporuje zaměstnance, pracující na plný úvazek, v účasti v programu Volunteer Time Off, který jim umožňuje vzít si pět dnů plně placeného volna za každý kalendářní rok na dobrovolnické aktivity a účast na neziskových projektech podle jejich výběru.

 

Další článek: Android Wear už nebude tak závislý na mobilu. Podporuje GPS a muziku

Témata článku: , , , ,