Křišťálová Lupa 2014 - finálový boj začíná

9. ročník ankety Křišťálová Lupa 2014 – Cena českého Internetu dnešním dnem vstoupil do své hlasovací fáze. Internetová veřejnost a odborná porota nyní vyberou z nominovaných internetových projektů ty nejzajímavější a nejužitečnější za uplynulý rok.

Na stránkách ankety Křišťálová Lupa 2014 – Cena českého Internetu je v období od 16. září do 26. října 2014 k dispozici hlasovací formulář, jehož pomocí nyní může nejširší veřejnost dávat hlasy a podpořit tak své favority v jednotlivých kategoriích.

Seznam projektů nominovaných v hlavní kategorii Projekt roku:

067.cz

Elektronický čtrnáctideník pro náročného čtenáře, za kterým stojí publicista a pedagog Petr Koubský.

DameJidlo.cz

Online objednání a rozvoz jídla z restaurací různých stylů.

Demagog.cz

Unikátní projekt poskytující analytickou zpětnou vazbu pro výroky politiků.

DVTV

Projekt moderátorské dvojice Martina Veselovského a Daniely Drtinové a editora Jana Rozkošného, který dodává videoobsah vydavatelství Economia.

Echo24.cz

Zpravodajský deník, za kterým stojí bývalý šéfredaktor Lidových novin Dalibor Balšínek.

HITHIT

Web pro získávání finančních prostředků prostřednictvím crowdfundingu už úspěšně využila řada zajímavých projektů.

Kampaň Kingdome Come

Jeden z největších tuzemských úspěchů na Kickstarteru. Firma Warhouse Studios chtěla kampaní získat 300 tisíc liber, nakonec vybrala přes 1 milion liber.

Liftago Taxi

Způsob objednání jakéholiv taxi podle ceny, dojezdu nebo hodnocení. Přehled o příjezdu vozu a kontrola nad samotnou jízdou.

nový Stream.cz

Nový design a přesun výlučně k profesionálnímu obsahu. Taková je nyní internetová televize od Seznamu.

Týdeník Dotyk

První projekt vydavatelství, které se zaměřuje výhradně na vydávání titulů pro tablety. K dostání zdarma, je financován reklamou.

Kompletní seznam nominovaných projektů ve všech kategoriích je na stránkách ankety ZDE.

V sedmi kategoriích o vítězích rozhodne veřejnost, v dalších sedmi pak odborná porota, složená z bezmála 200 internetových odborníků, podnikatelů a zástupců médií. Každý, kdo se do hlasování zapojí, má šanci získat vstup na slavnostní vyhlášení výsledků ankety, které proběhne 20. listopadu v pražském divadle Archa.

Veškeré podrobnosti o anketě Křišťálová Lupa 2014 – Cena českého Internetu najdete na www.kristalova-lupa.cz.

Anketu Křišťálová Lupa 2014 pořádá server Lupa.cz, jehož provozovatelem je společnost Internet Info. Generálním partnerem akce je Česká spořitelna a hlavním partnerem společnost T-Mobile. Partnery ankety jsou Active24, GoPay, Jobs.cz, Kniha Zlín, mojeID. Partnerem slavnostního vyhlášení je AK PKK. Hlavním mediálním partnerem je Český rozhlas Radiožurnál. Mediálními partnery jsou Aktuálně.cz, Deník.cz, E15.cz, Heureka.cz, Hypermedia.cz, iDNES.cz, Marketing & Media, Novinky.cz, Lidovky.cz, Seznam.cz, Tiscali Media, Živě.cz. Produktovými partnery jsou Mini a UlikeiT.

Další článek: Mironet zavedl opožděné platby v e-shopu, zaplatit lze až za 14 dní

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,